پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ترکیه:پاریس بخشی از مشکل قره‌باغ است و نه راه‌حل آن

ترکیه:پاریس بخشی از مشکل قره‌باغ است و نه راه‌حل آن وزیر دفاع ترکیه در واکنش به تصویب قطعنامه‌ای برای جمهوری خواندن قره‌باغ در سنای فرانسه گفت، پاریس بخشی از مشکل قره‌باغ است و نه راه‌حل آن.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز پنجشنبه، تصویب قطعنامه‌ای درخصوص «جمهوری» خواندن قره‌باغ در سنای فرانسه را محکوم کرد.

آکار در مصاحبه با خبرگزاری «آناتولی» گفت: «[این قطعنامه] بار دیگر نشان داد که فرانسه بخشی از مشکل در قره‌باغ است نه راه‌حل آن».

مجلس سنای فرانسه روز چهارشنبه با تصویب قطعنامه‌ای از دولت این کشور خواست منطقه مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی را به عنوان یک جمهوری مستقل به رسمیت بشناسد .

این در حالی است که هیچ کشوری منطقه قره‌باغ کوهستانی را که از چند دهه قبل میان جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان مورد مناقشه بوده به عنوان جمهوری مستقل به رسمیت نشناخته است.

حلوصی آکار درخصوص توافقی برای واگذاری امنیت فرودگاهی در افغانستان به شرکتی اماراتی گفت: «به تصمیم افغانستان به‌عنوان کشوری مستقل احترام می‌گذاریم اما این توافق باید از لحاظ حقوقی و عملیاتی مورد بازبینی قرار گیرد».

وزیر دفاع ترکیه درخصوص بازرسی یکی از کشتی‌های این کشور در دریای مدیترانه از سوی نیروی دریایی آلمان گفت:‌ «بازرسی کشتی‌های ترکیه از سوی کشورهای غربی کاری غیرقانونی است و به همین خاطر آن‌ها تلاش می‌کنند دیگران را سرزنش کنند».

به‌دنبال تقابل کشتی جنگی آلمان با یک کشتی باری ترکیه مشکوک به حمل سلاح به مقصد لیبی، ترکیه روز دوشنبه اعلام کرد که مانع تفحص کامل از سوی نیروهای آلمانی شده است.

وزارت دفاع آلمان اعلام کرده که نیروهای مستقر در ناوچه هامبورگ آلمان که در قالب ماموریت محوله ازسوی اتحادیه اروپا (آیرینی) به کشتی «روزالین» مشکوک شده و سپس خواستار تفحص این کشتی می‌شوند، اما با ممانعت خدمه کشی ترکیه ای و اعتراض آنها مواجه شده و مجبور به ترک این کشتی ‌شدند.

«آنه‌گرت کرامپ کارن‌باوئر» وزیر دفاع آلمان روز چهارشنبه دراین‌باره گفت: «این مسئله بسیار مهم است که به طور شفاف بگوییم اقدام سربازان بوندسور (ارتش آلمان) کاملاً صحیح بود. آن‌ها کاری را انجام دادند که در چارچوب مأموریت اروپایی "ایرینی" از آن‌ها خواسته شده است»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار